Kerstboom Schinveld voorzien van persoonlijke wensen

foto © ZO-NWS | Stichting Geniet namens Anique
Gepubliceerd op 22/12/2022 om 07:58
Laatst bewerkt op 22/12/2022 om 08:09

De kerstboom op de Bleekplaats in Schinveld is afgelopen weekend veranderd in een wensboom. Door een initiatief van de Stichting Geniet namens Anique is de kerstboom versierd met tientallen kerstballen met wensen. 

Bezoekers van de wensboom kregen gratis een kerstbal overhandigd die ze konden voorzien van een persoonlijke boodschap. Vervolgens werden de kerstballen in de wensboom gehangen.

Stichting Geniet namens Anique werd opgericht door Anique Erens. De Schinveldse overleed vorig jaar op 25-jarige leeftijd. Daaraan ging een ruim drie jaar lange niet te winnen strijd met kanker vooraf. Voor haar lotgenoten wilde ze een stichting achterlaten die opkomt voor een specifieke doelgroep: jongvolwassenen tussen 18 en 35 jaar met kanker.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties