Kerkrade wil groot buitenevenement bij Flexiforum

Foto: (c) ZO-NWS
Gepubliceerd op 7/03/2021 om 10:10
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:03

De gemeente Kerkrade is voornemens om bij Flexiforum, het voormalige Campus-gebouw aan de Spekhofstraat, in de zomer van dit jaar grote buitenevenementen te laten plaatsvinden. Voor de organisatie hiervan heeft een evenementenbedrijf zich bij de gemeente gemeld. Dat blijkt uit een brief, in bezit van ZO-NWS, aan omwonenden van het gebouw. 

Volgens de gemeente "is een eerste buitenevenement aangevraagd door McSluis Events BV uit Kerkrade." "Dit bedrijf wil graag in juli 2021 meerdere voorstellingen organiseren op het buitenterrein, volgens de dan geldende corona-maatregelen. De wens is om op de donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen shows te organiseren met dans, theater, en livemuziek voor ongeveer 1.100 bezoekers per show."

"Alvorens te starten met het vergunningentraject en de nadere planning van het evenement, willen wij eerst een bewonersbijeenkomst organiseren", schrijft de gemeente Kerkrade verder aan de buurtbewoners. "Dit om u in deze ontwerpfase van het evenement een mogelijkheid te bieden voor informatie-inwinning en voor het delen van uw zienswijze." 

Tags

Advertenties