Kantoor bouwbedrijf Jongen Landgraaf gaat dicht

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 25/11/2022 om 09:48
Laatst bewerkt op 25/11/2022 om 09:50

Het kantoor van bouwbedrijf Jongen in Landgraaf gaat sluiten. Ook het kantoor in Venlo wordt gesloten omdat het bedrijf verlies dreigt te gaan maken. 

Dat meldt de Limburger. 

De omzet van het bedrijf voor 2023 is ver onder het niveau gezakt, schrijven directeuren Gard Stals en Rob Haarmans in een brief aan het personeel. Dat zou te maken hebben met de tot stilstand komende vastgoedmarkt, de hoge inflatie en de stikstofproblemen. 

Het bedrijf wil verder met een centrale plek in Midden-Limburg. Daar komen ook minder mensen te werken. De directie heeft een formele adviesaanvraag voor de reorganisatie bij de ondernemingsraad neergelegd, maar wil nog niet zeggen hoeveel mensen bij de nieuwe locatie aan de slag gaan. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties