VIDEO: Kampeerders Schimmert trotseren kou en regen

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 6/08/2021 om 09:00
Laatst bewerkt op 27/01/2022 om 13:32

Het wisselvallige weer van de afgelopen weken veroorzaakt nauwelijks annuleringen op Camping Mareveld in Schimmert. Door corona was de familiecamping met ongeveer 40 staanplaatsen, al ver voor aanvang van het seizoen volgeboekt.

“Het is maar een enkeling die zich door de slechte weersverwachtingen laat afschrikken en thuis blijft. Ook het aantal mensen dat de regen moe is of vanwege wateroverlast eerder zijn biezen pakt is gering” zegt eigenaar Jules Horsmans.

Door de heftige regenval is het zwembad minder druk bezocht dan anders en draait de wasdroger op de camping op volle toeren. Ook is het campingpersoneel enkele keren druk geweest om kampeerders te helpen om elektrische apparaten die door het vocht waren uitgevallen weer aan de gang te krijgen.

Door het grillige karakter van het weer moet het animatieteam van de camping soms a la minute beslissen welk programma de mensen krijgen voorgeschoteld. “De meeste activiteiten hebben gelukkig toch buiten plaats kunnen vinden. Tussen de buien door”, zegt Sjarda van der Aar van Go Active.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties