Kaartverkoop Pinkpop op vrijdag en zaterdag valt tegen

foto © ZO-NWS | Peter Trompetter
Gepubliceerd op 15/06/2024 om 12:18
Laatst bewerkt op 15/06/2024 om 13:57

Het weekend van 21, 22 en 23 juni staat weer in het teken van een van de oudste festivals van Limburg, Pinkpop. Hoe vol de festivalweide op vrijdag en zaterdag zal lopen, blijft nog onzeker. De ticketverkoop loopt voor die dagen flink achter in vergelijking met de zondag.

Op zondag verwacht de organisatie zo' n 70.000 bezoekers. Dat is beduidend meer dan op vrijdag en zaterdag. Dan worden iets meer dan 40.000 bezoekers verwacht.

Dat is nogal een verschil met vorig jaar. Toen stonden er iedere dag 62.000 bezoekers op de weide. Volgens de organisatie van Pinkpop was vorig jaar een uitzonderlijk evenredig jaar en valt de kaartverkoop nooit echt te voorspellen. Het ligt aan veel factoren: de line-up, het weer en hoeveel mensen last minute een kaartje zullen koppen. 

Pinkpop vindt volgend weekend plaats op het Megalandterrein in Landgraaf. Headliners zijn onder meer Maneskin, Calvin Harris, Ed Sheeran en Joost Klein.

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties