Jordens Peters: "Dit is geen emotie meer"

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 21/09/2022 om 12:08
Laatst bewerkt op 21/09/2022 om 12:20

Voor Roda JC is de maat vol na het zoveelste wangedrag van een deel van de eigen supportersschare tijdens wedstrijden. Algemeen directeur Jordens Peters luidt de alarmklok: "De veiligheid van onze eigen medewerkers valt niet meer te garanderen", zegt de clubbaas tegen ZO-NWS. 

"Afgelopen vrijdag wisten supporters van FC Eindhoven bij het uitvak van onze fans te komen. Daar liep het tussen beide partijen uit de hand en onze stewards sprongen ertussen", legt Peters verder uit. 

"Die mensen waren hier echt van ondersteboven, en dat kan ik mij heel goed voorstellen. De stewards zijn onze medewerkers en wij kunnen de veiligheid voor hen niet meer garanderen." 

"Dit wangedrag van een deel van onze fans heeft naar mijn gevoel niks meer met emotie te maken. Ja, voetbal is emotie, maar wat is voor wat Roda JC betreft de emotie dan? Wij staan bij de eerste vier op de ranglijst, dus dan hoef je je toch niet te gaan misdragen, nota bene tegen je eigen mensen", aldus Peters. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties