Jongerenlintje Beekdaelen voor Sem Offermans

Foto © ZO-NWS | Anja Timmers
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 18/11/2022 om 09:10
Laatst bewerkt op 18/11/2022 om 09:52

Sem Offermans heeft donderdagavond het Jongerenlintje van de gemeente Beekdaelen gekregen. Op de voetbalclub in Amstenrade werd het lintje uitgereikt door burgemeester Eric Geurts. 

De 17-jarige Sem is actief voor maar liefst vier organisaties in Amstenrade. Zo is hij al zes jaar lang trainer van verschillende jeugdteams, is hij lid van de jeugdcommissie van de club, zit hij bij het Sinterklaascomité en is hij sinds zijn vierde jaar lid van Schutterij St. Gertrudis. 

Het jongerenlintje is voor alle kinderen en jongeren tot 23 jaar die zich vrijwillig inzetten voor anderen, voor de gemeenschap in Beekdaelen of die een bijzondere prestatie hebben geleverd. 

Vorig jaar ging het lintje naar Anne Hautvast en Lars van Ooijen. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties