Jongerencampagne #Vertel! van start

foto: gemeente Beekdaelen
Gepubliceerd op 15/09/2023 om 11:11
Laatst bewerkt op 15/09/2023 om 11:43

In Beekdaelen gaat 18 september de jongerencampagne #Vertel! van start. De campagne is gericht op  jongeren uit de kernen van Beekdaelen tussen de 12 en 27 jaar.

Het doel van de campagne is om jongeren zélf te laten vertellen wat zij nodig hebben om gezond en gelukkig te kunnen leven en opgroeien in Beekdaelen. Met andere woorden: “Hoe ziet jouw ideale Beekdaelen eruit?” Het ophalen onder jongeren van informatie gebeurt op allerlei manieren: via de inzet van een dialoogbus op plekken waar veel jongeren komen, een vragenlijst, via sociale media, dropbox voor ideeën, een online gametoernooi en een twintigtal gesprekken met jongeren in de diverse jongerencentra en verenigingen die de gemeente rijk is.

Jongeren worden opgeroepen van zich te laten horen. De gemeente gaat de komende 3-4 jaren de inbreng van jongeren actief gebruiken bij het maken van beleid op het gebied van onder andere veiligheid, gezondheid, vrije tijd, wonen, welzijn, duurzaamheid en participatie.

De dialoogbus doet in de week van 19 t/m 23 september verschillende kernen en locaties in Beekdaelen aan.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties