Jongen gewond na ontvoering en mishandeling

foto © Istock
Gepubliceerd op 31/10/2022 om 07:23
Laatst bewerkt op 31/10/2022 om 07:31

De politie heeft twee personen aangehouden na een ontvoering en mishandeling. Een minderjarige jongen was daar vrijdag het slachtoffer van.

De jongen werd vrijdagmiddag op de Groot-Nullandstraat in Kerkrade aangetroffen. Het bleek dat hij mishandeld was en daarbij verwondingen had opgelopen. Eerder die ochtend was hij door de verdachten uit zijn woning aan de Haarlemstraat in Heerlen meegenomen na een conflict, weet de politie te melden.

Een 25-jarige inwoner van Kerkrade werd vrijdagmiddag al aangehouden. In de nacht van zaterdag op zondag werd een 29-jarige man uit Heerlen in de boeien geslagen. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties