Jo Palmen: “Bij voldoende voorkeursstemmen wéér zelf in gemeenteraad”

Gepubliceerd op 9/03/2022 om 09:51
Laatst bewerkt op 9/03/2022 om 10:03

Oud-wethouder Jo Palmen (75) maakte enkele maanden geleden plotseling zijn comeback in de Brunssumse gemeenteraad. Nu de verkiezingen voor de deur staan, is de ervaren politicus duidelijk: bij voldoende voorkeurstemmen zal hij ook de komende vier jaar zelf weer plaatsnemen in de raadszaal. Dat bevestigt Palmen in gesprek met ZO-NWS. 

De kans dat de politieke carrière van Palmen verlengd gaat worden is groot, omdat hij gezien kan worden als een waar stemmenkanon. Vier jaar geleden behaalde hij immers tijdens de gemeenteraadsverkiezingen de meeste stemmen van alle kandidaten in heel Brunssum. De zeventiger is in ieder geval gebrand om er weer voor ‘zijn’ inwoners van Brunssum te zijn, klaar voor ze te staan. 

Jo Palmen is strijdbaar als nooit tevoren: “Ik wil er zijn voor de stad Brunssum, dát is het enige wat voor mij telt. Ik heb dan ook intern bij mijn fractie aangegeven: als ik voldoende voorkeursstemmen krijg, dan ga ik het wéér doen de komende jaren. Met Boy Nelissen heeft mijn partij BBB Lijst Palmen een goede lijsttrekker en ik sta op de laatste plaats van de kandidatenlijst, zoals ik in het verleden ook ooit begonnen ben. Maar sámen wil ik er iets moois van gaan maken”, aldus de Brunssumer tegen deze omroep. 

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties