Jo Mertens verkozen tot lijsttrekker BBB/Lijst Palmen

foto © ZO-NWS
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 26/08/2021 om 14:28
Laatst bewerkt op 26/08/2021 om 15:50

De fractie van BBB/Lijst Palmen heeft Jo Mertens verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van Brunssum in maart volgend jaar. 

Mertens zette zijn eerste politieke stappen zo'n vier jaar geleden toen hij door de fractie gevraagd werd wethouder ruimtelijke ontwikkeling en openbare ruimte te worden. Hij heeft zich in die tijd vooral ingezet voor het centrumplan en de oostflank. 

Het volgende politieke seizoen wil hij zich verder richten op de centrumvisie. Die wil hij in 2026 afgerond hebben. Ook hoopt hij het het IBA project Treebeekplein in oktober afgerond te hebben. 

De vorige verkiezingen wist BBB/Lijst Palmen vijf zetels te bemachtigen. Mertens is, echter, al tevreden met iets minder. 'Als je er vier haalt mag je al blij zijn denk ik'. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties