Jo en Diana Geurten prinsenpaar bij CV De Klotskop

foto: CV De Klotskop
Gepubliceerd op 19/11/2023 om 13:23
Laatst bewerkt op 19/11/2023 om 13:31

Jo en Diana Geurten zijn uitgeroepen tot prinsenpaar van carnavalsvereniging CV De Klotskop uit Brunssum. Dat gebeurde zaterdagavond tijdens een bonte avond.

Jo en Diana gaan komend carnavalsseizoen door het leven als Prins Jo de 3e en Prinses Diana de 1e. De hooglustigheden wonen met hun 3 zonen op de Ouwe Mert in Brunssum. In het dagelijks leven is Jo eigenaar van 'Samen op padt', een organisatie voor mensen met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt of maatschappij. Diana is verkoopmedewerkster bij de Albert Heijn in Hulsberg.

Met hun motto "Mit leefde en spass danse vier doer de vasteloavend" gaan beide het carnavalsseizoen tegemoet. Op zaterdag 20 januari houdt het prinsenpaar receptie.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties