Jo Arets nieuwe prins OCV De Uule

Foto: JACKDV Photography
Gepubliceerd op 20/01/2023 om 14:34
Laatst bewerkt op 20/01/2023 om 14:47

Jo Arets is de nieuwe prins van (Ouderen)CV De Uule uit Schinveld. Hij zal regeren als Prins Poekie de Eerste.

Onder deze (bij-)naam is Jo in Schinveld en ver daarbuiten bekend. Als zijn adjudante is Desiree Dautzenberg benoemd die Poekie met raad en daad terzijde zal staan. Hij is bekend als de man die vele jaren voor de Schinveldse Jonkheid met zijn Friese paard en koets de meikoningin door Schinveld vervoerde. Ook trekt Jo al meer dan 20 jaar op donderdag voor carnaval met de Priejje van café naar café in Schinveld tijdens het jaarlijkse Priejjetrèkke.

Zaterdag 4 februari kan men Prins Poekie I, zijn adjudante en De Uule feliciteren tijdens een receptie die in Cultureel Centrum Fasila, Ter Hallen in Schinveld wordt gehouden van 19.33 tot 21.00 uur.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties