Jehovah’s Getuigen nodigen uit voor lezingen

foto: Jehovah's Getuigen
Gepubliceerd op 15/03/2023 om 16:06
Laatst bewerkt op 15/03/2023 om 16:27

De komende weken nodigen Jehovah’s Getuigen mensen huis aan huis uit voor een speciale lezing op 1 of 2 april.

De lezing wordt in alle 118.000 gemeenten van Jehovah's Getuigen wereldwijd gehouden, dus ook in de Koninkrijkszalen van Jehovah in bijvoorbeeld Brunssum, Sittard en Geleen. Het thema is Je kunt vertrouwen hebben in de toekomst. "Door de stijgende prijzen, de oorlog in Oekraïne en de toenemende polarisatie, verliezen veel mensen hun vertrouwen in de toekomst”, zegt Yannick van der Maale, plaatselijk woordvoerder van de Getuigen. “Maar deze lezing laat zien dat we goede redenen hebben om wél positief te zijn.”

De toegang tot beide bijeenkomsten is gratis en aanmelden is niet nodig. Op de uitnodigingen die de Getuigen in hun campagne verspreiden, staan het adres en de exacte datum en tijd van de lezing en de herdenking vermeld.

Wereldwijd zijn er meer dan 8,6 miljoen Jehovah’s Getuigen in 239 landen. Deze christelijke geloofsgemeenschap omvat personen van allerlei etnische en culturele achtergronden. Nederland telt ruim 29.000 Getuigen van Jehovah. Hun officiële website, jw.org, beschikt over informatie in meer dan 1050 talen.

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties