Jan van Dijk nieuwe trainer BSV Limburgia

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 31/12/2020 om 10:17
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:02

Oud-trainer van onder andere Roda JC en VVV Jan van Dijk is met ingang van het volgende seizoen, voor de minimale duur van twee seizoenen, aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van BSV Limburgia in Brunssum.

Oud-prof Van Dijk, die in Landgraaf woont, is nu nog trainer bij eersteklasser Chevremont waar hij na afloop van dit seizoen vier seizoenen actief is geweest.

"Met het vastleggen van Jan haalt de vereniging een zeer ervaren trainer in huis. In het verleden was hij geruime tijd actief in het profvoetbal, onder andere als trainer van Roda JC, VVV, Helmond Sport en FC Groningen", zegt BSV-Limburgia-voorzitter Maikel Venhovens. 

"Behalve als trainer van het 1e elftal zal hij ook actief zijn als trainer van ons onder 23 elftal. Dit gecombineerde team speelt dit seizoen alleen maandelijks een (oefen)wedstrijd. In het nieuwe seizoen zal het team ook frequent trainingen gaan afwerken."
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties