IVN Nuth viert 50-jarig bestaan

foto: iStock
Gepubliceerd op 19/04/2024 om 10:48
Laatst bewerkt op 19/04/2024 om 10:54

Het IVN Beekdaelen-Nuth bestaat 50 jaar en viert dat op zaterdag 25 mei met een markt bij het Trefcentrum in Nuth. Het wordt een middag vol festiviteiten voor jong en oud.

Het IVN laat mensen beleven hoe leuk, leerzaam en waardevol de natuur in hun omgeving is. Dat doet de afdeling Beekdaelen-Nuth al 50 jaar met diverse activiteiten. Het IVN zet zich ook al decennia lang in voor behoud van bestaande natuur en voor nieuwe natuur. 

Zo is er tijdens de markt op zaterdag 25 mei een inspirerende lezing over Bermbeheer door John vd Berg van de gemeente Maasgouw. Verder is er een receptie en wordt de winnaar van een fotowedstrijd bekendgemaakt. De markt begint om 14.00 uur.

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties