IVN Kerkrade gaat wandelen in Sittard

Foto: (c) ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 3/10/2023 om 10:33
Laatst bewerkt op 3/10/2023 om 10:41

IVN Kerkrade nodigt uit voor een wandeling op 8 oktober langs de Geleenbeek in Sittard.

Deze vlakke wandeling leidt van Abshoven naar Ophoven en heeft een lengte van circa acht kilometer. Het gebied tussen Abshoven en Ophoven is de laatste jaren behoorlijk op de schop gegaan om de Geleenbeek een meer natuurlijk verloop terug te geven. Natuurmomenten beheert de natuurlijke waarden.

Vertrek is om 9.00 uur vanaf de carpoolplek op het parkeerterrein van het treinstation in Kerkrade. Voor de mensen die rechtstreeks naar het vertrekpunt van de excursie willen gaan: de natuurexcursie start rond 9.30 uur vanaf brasserie Abshoven in Munstergeleen.

Aanmelden bij ivn.kerkrade@gmail.com of tel. 045 5457112. Geef hierbij aan of u komt naar de carpoolplek of dat u rechtstreeks naar Munstergeleen gaat.
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties