IVN geeft In Heerlen lezing over stadsvogels

Foto: iStock
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 28/04/2023 om 09:25
Laatst bewerkt op 28/04/2023 om 09:39

In het kader van de nationale vogelweek organiseert het IVN Natuureducatie Heerlen op vrijdag 12 mei een lezing over de stadsvogels. Dat gebeurt in het IVN home, Gallusstraat 1 Heerlen/Aarveld. Aanvang is om 19:30 uur

Onderwerpen die aan de orde komen tijdens de lezing zijn de verschillende soorten vogels die voorkomen in de stad, wat ze nodig hebben en wat de mens daaraan kan doen. Ook wordt verteld wat je als inwoner thuis kunt doen om het de vogels naar de zin te maken en ze daardoor te helpen. Ook de rol van de overheid die daarbij kan helpen, komt aan bod.

De lezing is vrij toegankelijk, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Het aantal deelnemers is beperkt, daarom is aanmelden verplicht. Dat kan via: ivnheerlen@gmail.com.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties