Inzittende auto ongeluk Koningsbosch overleden

Gepubliceerd op 5/09/2023 om 10:34
Laatst bewerkt op 5/09/2023 om 10:46

De inzittende van een auto die zwaargewond raakte bij een ongeluk in Koningsbosch is in het ziekenhuis overleden. Het gaat om een 27-jarige man uit Rotterdam, bevestigt de politie op basis van berichtgeving in het Algemeen Dagblad.

Bij het ongeluk vorige week donderdag op de Kerkstraat in Koningsbosch knalde de auto waarin hij zat bij een wegversmalling tegen een houten vangrail. Drie andere inzittenden, Rotterdammers van 19, 25 en 28 jaar oud, sloegen na het ongeluk op de vlucht. Ze werden later aangehouden door de politie en zijn inmiddels in vrijheid gesteld.

De nu overleden man zat zwaargewond en bekneld in het voertuig.

De bestuurder van de auto wordt onder meer verdacht van het veroorzaken van een verkeersongeval met dodelijke afloop en het rijden onder invloed.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties