Inschrijving Wereld Muziek Concours 2022 geopend

Foto: © HEKO Photodesign
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 2/06/2021 om 11:01
Laatst bewerkt op 2/06/2021 om 11:34

Blaasorkesten en ensembles kunnen zich weer inschrijven voor het Wereld Muziek Concours, dat normaliter om de vier jaar in Kerkrade wordt gehouden.

Het WMC zou aanvankelijk in 2020 plaatsvinden, echter door de coronapandemie werd het grootschalige muziekevenement twee keer opgeschoven. Het WMC staat volgend jaar op de rol tussen 7 en 31 juli.

Artistiek manager van het muziekevenement Björn Bus is positief gestemd. ‘We zijn het afgelopen jaar nauw in contact gebleven met bands en organisaties, zowel nationaal als internationaal. De meesten zijn optimistisch en al gestart met het gefaseerd oppakken van de groepen en bereiden zich al voor op het aanstaande WMC.'

Deelnemers kunnen zich inschrijven tot 1 november. De organisatie verwacht dat na de zomer de meeste deelnemers zich al hebben ingeschreven.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties