Huis verdachten zaak dode baby Brunssum besmeurd met eieren

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 21/01/2021 om 17:38
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:03

Het huis van het Brunssumse stel, dat verdachte is in de strafzaak rond de dode baby Fabian en daarom begin deze week voor de rechter moest verschijnen, is besmeurd met eieren. Dat zegt Roy Palmen, advocaat van de verdachte man, donderdag tegen ZO-NWS. 

Verdachte Robin van O. en zijn partner Cynthia van den H. moesten maandag en dinsdag tijdens de inhoudelijke behandeling voor de rechtbank in Maastricht verschijnen. Hun woning aan de Bongardstraat werd in de afgelopen dagen besmeurd met eieren. 

Dit tot woede van Roy Palmen, raadsman van de verdachte Brunssumer tegen wie het OM negen jaar cel eiste voor het doden van de vijf maanden oude baby Fabian in oktober 2017. “Deze zaak is nog altijd onder de rechter en toch zijn er mensen die zich menen te moeten misdragen door eieren tegen zijn woning te gooien”, briest de strafpleiter. 

“Ik vind dat schandalig. Laat ik vooropstellen dat ik het verschrikkelijk vind voor de ouders van Fabian dat hun kindje overleden is, maar dat geldt ook voor de verdachten. Als ik dan op social media lees dat er mensen zijn die schrijven dat mijn cliënt moet worden opgehangen, dan denk ik: waar zijn wij mee bezig.” 

De rechtbank zal op 2 februari uitspraak doen in de strafzaak over de dode baby. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties