Horeca in coronatijd: Sjilves Aod & Nuuj

Gepubliceerd op 1/01/2021 om 19:42
Laatst bewerkt op 1/01/2021 om 20:02

Een idee om in coronatijd iets voor Schinveld te betekenen eindigde oudejaarsavond met een 5 uur durend online programma: Sjilves Aod & Nuuj.

Twee van de getroffen horeca-ondernemers Café 't Baekske en Biej de Tant sloegen de afgelopen weken de handen in elkaar. Normaal gesproken zitten hun zaken in deze tijd vol met gasten, maar vanwege de coronacrisis blijven de deuren noodgedwongen gesloten. 

Dus moest er een alternatief bedacht worden vonden ze. Inwoners die een voor oudejaarsavond samengesteld pakket eten en drinken kochten, kregen daarbij een link om een speciaal voor hen gemaakt programma via een livestream te bekijken.

In het avondvullend programma passeerden diverse (lokale) artiesten en dj's de revue. Kijk hier naar optredens van duo Ad & Moon en coverband NoiZZ.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties