Hoog aangeschreven kamermuziekfestival Arte Amanti naar Beekdaelen

foto: iStock
Gepubliceerd op 13/03/2024 om 09:29
Laatst bewerkt op 13/03/2024 om 09:57

Kamermuziekfestival Arte Amanti komt naar Vaesrade. Het is een primeur dat het hoog aangeschreven festival naar ons land komt, dankzij initiatiefnemers van 'Vaosje klassiek, Beekdaelen'.

Op zondag 7 april om 20.00 uur is het optreden voor 120 belangstellenden te bewonderen in het dorpshuis in Vaesrade.

De solisten Mihaela Goldfeld uit Roemenië (fluit), de Russische Sofja Gülbadamova (piano) en de jonge talenten Huajin Gu (cellio/piano) en Huayu Gu (piano) zijn te bewonderen en verzorgen elk een optreden.

Het concert komt tot stand in samenwerking met Ecsplore, Conservatorium Maastricht, het Vlaams-Nederlands huis voor cultuur en debat, ‘deBuren’ en gemeente Beekdaelen. Wethouder Levin de Koster is dan ook verheugd dat Arte Amanti naar Beekdaelen komt. “Dit is een prachtige en laagdrempelige gelegenheid voor met name inwoners uit Beekdaelen om te genieten van hoogstaande kamermuziek.”

Er wordt geen entree geheven, maar een vrije gift is mogelijk. Wie het concert wil bijwonen, dient zich vooraf aan te melden bij ‘Vaosje klassiek, Beekdaelen’ door een e-mail te sturen naar luistereens@outlook.com

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties