Hoofdverdachte mishandeling café Kerkrade aangehouden

foto © ZO-NWS | Bjorn Thimister
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 13/04/2021 om 11:10
Laatst bewerkt op 13/04/2021 om 11:21

De Duitse politie heeft vrijdag in Aken een Duitse man (33) aangehouden. Hij is de hoofdverdachte in de zaak van een mishandeling in een café in Kerkrade.

Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

De mishandeling vond medio augustus plaats. Bij het incident in de kroeg aan de Kasperenstraat werd een 24-jarige man door twee mannen ernstig mishandeld. Door beelden van het incident en de verdachten te delen en de aandacht die het televisieprogramma Opsporing Verzocht eraan besteedde, ontving de politie meerdere tips.


De zogeheten SpeurMee-video werd ook voorzien van Duitse ondertiteling en in oktober bij de Oosterburen onder de aandacht gebracht. Dat uiteindelijk heeft geleid tot de aanhouding. 

De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties