Hoensbroekse verdachte carnavalssteekpartij Brunssum voor rechter

Gepubliceerd op 24/09/2022 om 12:16
Laatst bewerkt op 24/09/2022 om 12:28

Joachim S. uit Hoensbroek, verdacht van betrokkenheid bij een ernstige steekpartij in Brunssum tijdens het voorbije carnaval, moet op 5 oktober voor het eerst tijdens een openbare zitting voor de rechter verschijnen. Het betreft hier een tussentijdse pro forma zitting. S. zit nog steeds vast. 

Andere verdachte in deze zaak is de Zaanse rapper MB, die in het echt Kymani S. heet. Hij is de neef van de bovengenoemde Joachim S. en zit niet meer vast. In de nacht van 26 op 27 februari eindigde een carnavalsfeest in de Rumpenerstraat in een steekpartij.

Hierbij werd een negentienjarige jongen in zijn been gestoken en kreeg een slagaderlijke bloeding. Hij overleefde het steekincident, mede doordat hij zelf de hevig bloedende wond dicht wist te drukken met zijn eigen kleding.

Bovengenoemde verdachten werden begin juli dit jaar opgepakt. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties