Hoensbroekenaar verdacht van meervoudige verkrachting vrouw ‘die hij leerde kennen’ 

Foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 23/11/2022 om 14:52
Laatst bewerkt op 23/11/2022 om 14:55

Een man (35) uit Hoensbroek wordt door justitie verdacht van het meermaals verkrachten van een vrouwelijke kennis in Heerlen, in de afgelopen jaren gepleegd. Dat bevestigt justitiewoordvoerster Renate Peters woensdag tegenover ZO-NWS.

“Verdachte heeft het slachtoffer op enig moment leren kennen, maar zij hebben geen relatie (gehad)”, legt Peters verder uit. De twee verkrachtingen door de inwoner van Hoensbroek zouden volgens de recherche eind 2016 en in het voorjaar van 2019 hebben plaatsgevonden. 

Hij wordt ook nog verdacht van het belagen, lastigvallen, van zijn slachtoffer over een periode van dik drie jaar. Wouter Smeets, advocaat van de verdachte Hoensbroekenaar, wilde desgevraagd geen enkel commentaar geven op vragen over de aantijgingen aan het adres van zijn cliënt.  
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties