Herfstwandeling WC Keescheknup

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 30/10/2023 om 14:38
Laatst bewerkt op 30/10/2023 om 14:44

Op zondag 12 november organiseert WC Keescheknup wederom haar jaarlijkse herfstwandeling.

Dit jaar zijn er routes uitgezet richting Doenrade, Munstergeleen en Puth. Voor het grootste gedeelte loopt u over autovrije wegen, door bossen en langs weides en velden. De hoogtemeters ontbreken ook dit jaar niet. Deze zijn het “beklimmen” meer dan waard daar deze u weer brengen naar mooie wandelpaadjes in de buitengebieden. Hier kunt u genieten van vergezichten.

Er zijn verschillende routes uitgezet tussen 6 en 26 kilometer. Onderweg is er gezorgd voor een rustplaats met voldoende zitplaatsen. Koffie, thee, vla, belegde broodjes en een goed gevulde kop soep zijn op dit rustpunt verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen. De hond mag ook mee.

Startplaats is het Ontmoetingscentrum Bingelrade, aan de Dorpsstraat. Vanaf 8 uur kan er gestart worden.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties