Hennepdrogerij ontdekt in woonhuis

Foto: (c) ZO-NWS
Gepubliceerd op 21/03/2023 om 10:24
Laatst bewerkt op 21/03/2023 om 10:36

In een leegstaand woonhuis aan De Insel in Brunssum is afgelopen weekend een zogeheten hennepdrogerij ontdekt. De politie was bij deze vondst betrokken. Dat blijkt uit informatie waar ZO-NWS over beschikt.

Afgelopen zaterdag vond er een inval plaats in het pand in Brunssum-Oost dat eigendom is van een woningcorporatie. Hier werd een grote partij drogende henneptoppen aangetroffen door de speurders. 

De takken met wiet waren opgehangen. Hennepdrogerijen worden door criminelen gebruikt om de eerder geteelde softdrugs klaar te maken voor de afzetmarkt. De gemeente Brunssum is voornemens het bovengenoemde pand voor drie maanden op slot te gaan gooien. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties