Henk Reijnders lijsttrekker voor Beekdaelen Lokaal

Foto © ZO-NWS | Beekdealen Lokaal
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 24/01/2022 om 13:58
Laatst bewerkt op 24/01/2022 om 15:38

Henk Reijnders is door de fractie en het bestuur van Beekdaelen Lokaal unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart. 

Reijnders, die in het dagelijks leven werkt als leidinggevende bij justitie, is sinds 2010 actief als raadslid. Eerst voor de partij Trots op Nederland en na de fusie tot Beekdaelen voor Beekdaelen Lokaal. 

Voor Reijnders is de communicatie tussen gemeente en burgers een belangrijk punt. "Een motie die opriep om burgers overal bij te betrekken is ooit weggestemd", zegt Reijnders. Vragen van burgers worden volgens hem vaak niet of te laat beantwoord. 

Ook wil Reijnders rioolheffing anders aanpakken waarbij de vervuiler betaalt en kleingebruikers beter af zijn. Daarnaast wil hij de jeugd gaan uitnodigen om mee te denken met de gemeente. 

De partij mikt op een continuering van het aantal zetels. De vijf zetels die Beekdaelen Lokaal nu heeft moeten ook deze keer, volgens Reijnders, haalbaar zijn. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties