Henk Fraser bij Roda in beeld als kandidaat voor hoofdtrainerschap

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 22/12/2022 om 18:12
Laatst bewerkt op 22/12/2022 om 19:06

Roda JC heeft interesse in oud-speler Henk Fraser als kandidaat om de onlangs vertrokken hoofdtrainer Jurgen Streppel te gaan opvolgen. De eerste contacten tussen beide partijen bevinden zich in de oriënterende fase, bevestigen ingewijden binnen de club donderdag tegenover ZO-NWS. 

De leiding van de eerstedivisionist met algemeen directeur Jordens Peters aan het roer is door het vertrek van Streppel, die naast hoofdtrainer tevens technisch manager was in het Parkstad Limburg Stadion, op zoek naar een opvolger. De Kerkraadse club heeft ervoor gekozen om de genoemde technische dubbelfunctie weer te gaan opsplitsen. 

Oud-speler Henk Fraser is nu bij de top van Roda in beeld voor de functie van hoofdtrainer. De 56-jarige oud-verdediger heeft op dit moment geen werk omdat hij onlangs - na een akkefietje op de training met een speler - zijn biezen moest pakken bij eredivisionist FC Utrecht. Eerder was hij hoofdtrainer bij Sparta, Vitesse en ADO Den Haag.

Henk Fraser speelde in het verleden enkele seizoenen succesvol in de verdediging van Roda JC, waarna hij een transfer naar Feyenoord maakte. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties