Heerlen screent 20 panden in Hoensbroek, geen misstanden geconstateerd

Foto: iStock
Gepubliceerd op 9/07/2024 om 17:42
Laatst bewerkt op 9/07/2024 om 17:46

In samenwerking met de politie heeft het interventieteam van de gemeente Heerlen op 25 juni, tijdens een speciale actiedag, meer dan twintig panden waaronder garageboxen gecontroleerd aan de Hoofdstraat in Hoensbroek. 

Er werden op de actiedag geen grote misstanden geconstateerd, zo maakte de gemeente dinsdag bekend. Met de actiedag wilden de gemeente en politie een beeld krijgen van de situatie 'achter de voordeur'. Indien nodig worden misstanden aangepakt om de leerbaarheid en veiligheid te verbeteren.

Volgens de gemeente bevinden zich in de Hoofdstraat in Hoensbroek veel kamerverhuurpanden, overlastpanden, leegstaande en verloederde panden. De gemeente is drie jaar geleden gestart met het project ‘Sociaal Veilig’ in Hoensbroek en Heerlerheide, met speciale aandacht voor de Hoofstraat in Hoensbroek.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties