Heerlen opent Burgemeester van Grunsvenplein officieel

Foto © ZO-NWS | Gemeente Heerlen
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 13/09/2022 om 16:01
Laatst bewerkt op 13/09/2022 om 16:05

Het nieuwe Burgemeester van Grunsvenplein wordt op donderdag 15 september officieel geopend. Het plein is flink aangepakt volgens de gemeente Heerlen.

"Het nieuwe Van Grunsvenplein is straks niet alleen een geweldige evenementenlocatie, maar ook een mooie, groene plek om te verblijven én een prachtige plek om te wonen", zegt wethouder Jordy Clemens. "Dat laatste hebben de bewoners na een lange tijd van werkzaamheden wat mij betreft dubbel en dik verdiend."

Om 16.00 uur is er eerst een officieel moment met een openingshandeling en de prijsuitreiking van de Recycle Challenge. Vanaf 16.30 uur zijn er allerlei activiteiten op het plein.

Met onder andere muziek, dansworkshops, een springkussen en BMX-parcours. Kinderen kunnen zich laten schminken of een glittertattoo zetten. Ook zijn er tal van foodtrucks aanwezig. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties