Heemtuin Brunssum op 10 en 11 december in kerstsfeer

Gepubliceerd op 15/11/2022 om 09:58
Laatst bewerkt op 15/11/2022 om 10:07

Heemtuin In de Struiken in Brunssum wordt in het weekend van 10 en 11 december in kerstsfeer gehuld. Onder het thema 'Zuiderlicht, kerst in het groen' is de heemtuin beide dagen te bezoeken.

Héél veel kerstbomen, duizenden kerstballen, sfeervolle verlichting en een grote kerststal maken de sfeer compleet. De jonge bezoekers kunnen hun opwachting maken voor een meet & greet met de kerstman. Ook is er een kindertheater. Zelfs de inwendige mens wordt niet vergeten met glühwein, warme chocomelk, poffertjes, pizza en winterkost.

'Zuiderlicht, kerst in het groen' is op beide dagen te bewonderen vanaf 13.00 uur in de heemtuin aan de Nicolaes Maesstraat 2. De entree is gratis.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties