Haddadi en Houkes nieuwste versterkingen Groene Ster

foto: iStock
Gepubliceerd op 13/03/2024 om 07:54
Laatst bewerkt op 13/03/2024 om 08:03

Groene Ster uit Heerlerheide, op dit moment uitkomend in de derde divisie, heeft zich voor komend seizoen versterkt met Imad Haddadi en Liam Houkes.

Haddadi is een 27-jarige allrounder, die als rechtsbenige inzetbaar is op de gehele vleugel met als voorkeur de linkerkant van het speelveld. Dat gecombineerd met zijn inzet en aanvallende instelling maakt Imad een echte handenbinder. De aanvaller speelt dit seizoen bij eersteklasser Sportclub’25 in Bocholtz en was daarvoor actief voor VV Schaesberg en EHC.

In defensief opzicht is Liam Houkes de vijfde versterking voor Groene Ster. Hij is een 22-jarige centrale verdediger die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan. Liam komt over van eersteklasser EHC en speelde daarvoor bij de start van dit seizoen bij KFC Diest in België en voor EHC en Langeberg. 

Houkes doorliep de jeugdopleiding bij Fortuna Sittard. De in Brunssum woonachtige verdediger is met zijn lengte een kopsterke verdediger en wil zich graag bij Groene Ster verder ontwikkelen. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties