Grote politie-inzet in Brunssum: man met verward gedrag

Foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 25/04/2024 om 12:38
Laatst bewerkt op 8/05/2024 om 10:26

Een verwarde man heeft donderdagmiddag werklieden in de Sluiterdstraat in Brunssum met een ijzeren staaf bedreigd. De werklui waren bezig met werkzaamheden aan een gasleiding.

De man is vervolgens door een arrestatieteam van de politie uit zijn woning gehaald. De politie was getipt door een omwonende. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de omgeving werd uit voorzorg ruim afgezet.

Directe omwonenden moesten hun huizen verlaten. Volgens de politie was dit nodig vanwege hun eigen veiligheid. Andere bewoners in de omgeving werd gevraagd om binnen te blijven. De verwarde man is met de ambulance onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis gebracht.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties