Groot onderhoud N281 deels uitgesteld

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 20/11/2023 om 09:46
Laatst bewerkt op 20/11/2023 om 09:57

Het vervangen van de toplaag van de stadsautoweg N281 in Heerlen wordt gedeeltelijk uitgesteld tot na de winter. De vertraging is met name ontstaan door de vele regen van de afgelopen weken.

Daarom lukt het niet meer om nog voor winter de toplaag van de rijrichting Avantis naar Ten Esschen te vervangen. In de tegenovergestelde richting is het wegdek zo goed als klaar, op een aantal markeringen na. Daarna kan in deze rijrichting de snelheidslimiet van 70 kilometer per uur worden opgeheven.

Naar verwachting is de N281 pas in het voorjaar helemaal klaar. Tot die tijd geldt in de richting van Avantis naar Ten Esschen de snelheidsbeperking.

In september werd begonnen met het groot onderhoud omdat het asfalt in slechte staat verkeerde. Vanwege losliggende stukken asfalt was de snelheid al teruggebracht van 100 naar 70 kilometer per uur. De stadsautoweg geldt als één van de meest gebruikte provinciale wegen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties