Groene Ster verliest eerste wedstrijd in play-offs

Gepubliceerd op 1/06/2023 om 11:59
Laatst bewerkt op 1/06/2023 om 12:06

Voetbalclub Groene Ster heeft woensdagavond het eerste duel van het tweeluik met GVVV Veenendaal verloren. De gasten waren met 0-2 te sterk voor de Heerlenaren.

De eerste 45 minuten van de wedstrijd hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Er werd thee gedronken bij een stand van 0-0. Kort na de start van het tweede bedrijf wist de uitploeg de score te openen. In de 50ste minuut was Quincy Veenhof trefzeker. Niet veel later verdubbelde GVVV'er Byron Burgering de score en bepaalde daarmee de eindstand.

Zaterdag reist Groene Ster af naar Utrecht, waar het zal proberen het tij te keren. GVVV zal dan met minstens twee doelpunten verschil over de knie moeten worden gelegd.

 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties