Gratis viscursus voor jongeren in Schinveld met de ZomerVISkaravaan

Foto: Sportvisserij Nederland
Gepubliceerd op 11/07/2024 om 10:00
Laatst bewerkt op 11/07/2024 om 10:09

Hengelsportverenigig HSV De Hering uit Schinveld doet mee aan de ZomerVISkaravaan. Het initiatief van Sportvisserij Nederland is bedoeld om jongeren te interesseren voor de hengelsport.

De ZomerVISkaravaan vindt deze zomer op 41 plekken verspreid door het land plaats. In Schinveld kunnen jongeren van 8 tot 14 jaar op woensdag 14 augustus aan de bak bij de visvijver. Tussen 9.30 en 14.00 uur is er een vrije inloop en kunnen ze onder begeleiding leren vissen. Vooraf online aanmelden is wel verplicht.

De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen. Alle deelnemende kinderen krijgen ook een goodiebag en een gratis hengel.

Meer informatie en aanmelden op www.stekkie.nl of via de website van HSV De Hering.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties