Gewonde en ravage bij zware aanrijding

foto © ZO-NWS | Track 88
Gepubliceerd op 16/07/2022 om 07:56
Laatst bewerkt op 16/07/2022 om 08:09

Bij een zware eenzijdige aanrijding op Wijnstraat in Simpelveld is zeker één inzittende van een auto gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag om 0.40 uur.

Een auto reed met hoge snelheid vier bomen en een lantaarnpaal uit de grond. Drie inzittenden konden op eigen kracht uit het voertuig komen. Een vierde persoon moest door de brandweer uit de wrakstukken worden bevrijdt. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde uiteindelijk niet ingezet te worden.

De klap van de aanrijding moet groot zijn geweest want van de auto bleef niet veel over. Brokstukken lagen over een gebied van zo'n honderd meter.

De politie onderzoekt de juiste toedracht van het ongeluk.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties