Gewonde bij schietpartij op parkeerplaats in Heerlen

foto © ZO-NWS | Orange Media
Gepubliceerd op 30/12/2023 om 07:18
Laatst bewerkt op 30/12/2023 om 10:51

Bij een schietpartij op een parkeerplaats aan de Vincent van Goghstraat in Heerlen is één persoon gewond geraakt. De schietpartij voltrok zich in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 1.15 uur.

Het slachtoffer wist kort na het schietincident met de auto te vluchten en meldde zich daarna bij de hulpdiensten. Volgens de politie is uit onderzoek gebleken dat mogelijk twee verdachten betrokken zijn bij het schietincident. Kort na de schietpartij zijn twee personen weggerend. Van hen ontbreekt nog elk spoor. De verdachten zouden rond 20 jaar oud zijn met een licht getinte huidskleur. Een van de verdachten droeg een zwart petje, een groene jas en een tasje.

Wat de aanleiding is geweest van dit incident is niet bekend. De recherche is op zoek naar getuigen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties