Gewonde bij opzettelijke aanrijding, bestuurder en auto spoorloos

Gepubliceerd op 3/09/2023 om 18:12
Laatst bewerkt op 3/09/2023 om 18:24

De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto die in Kerkrade is ingereden op een groep mensen. Daarbij raakte zaterdagmiddag één persoon gewond.

Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man reed rond 14.30 uur op de Poyckstraat in op een groep van vier personen. Aan de aanrijding ging een conflict vooraf. Onduidelijk is nog wat er zich precies heeft afgespeeld.

De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar de bestuurder van een grijs-blauwe Seat Altea MPV met het kenteken 17-RX-ZT. Hij ging er na de aanrijding vandoor en is spoorloos, evenals de auto. Ook komt de politie graag in contact met getuigen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties