Gewapende overval op personeel supermarkt

Gepubliceerd op 10/12/2020 om 07:29
Laatst bewerkt op 10/12/2020 om 08:38

Personeel van een Lidl supermarkt aan de Anjelierstraat in Heerlen is donderdag in alle vroegte overvallen. Rond 6.00 uur werden ze overvallen door twee mannen op een scooter.

Bij de overval is niets buit gemaakt en er raakte niemand gewond. De twee verdachten zijn gevlucht in de richting van de Heerenweg, samen op één scooter.

De politie riep via Burgernet op uit te kijken naar de twee verdachten, die in het zwart gekleed waren. Eén van hen had een breed postuur en een Aziatisch uiterlijk. De ander had een normaal postuur en was ongeveer 18 jaar oud. Opvallend was dat deze tweede verdachte zwarte Nike Air schoenen droeg, een zwarte rugzak én een zwarte North Face jas droeg.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties