Gewapende overval op friture

foto: Facebook
Gepubliceerd op 16/07/2022 om 08:56
Laatst bewerkt op 16/07/2022 om 09:14

Friture Paula aan de Rumpenerstraat in Brunssum is vrijdagavond overvallen. De overval werd rond 18.45 uur gepleegd door een man die met een mes het aanwezige personeel bedreigde.

Na de overval vluchtte hij in de richting van de parkeerplaats van supermarkt Lidl. Direct na de overval verzond de politie een Burgernet-bericht. Dat heeft nog niet tot de aanhouding van de dader geleid.

Het gaat om een blanke man van ongeveer 20 jaar oud die donker gekleed was. De friture heeft beelden van de overval online gezet op Facebook. Daarop is te zien dat ten tijde van de overval ook in kind in de friture was. "Mogelijk werkte die samen met de overvaller", schrijft de friture.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties