Gevel huis geramd in Landgraaf, politieauto's beschadigd tijdens achtervolging

Gepubliceerd op 11/08/2023 om 10:31
Laatst bewerkt op 11/08/2023 om 10:39

Een bestuurder van een auto heeft donderdagavond een voorgevel geramd van een woning aan de Johan van Oldenbarneveldtstraat in Landgraaf. De man sloeg op de vlucht, maar kon later in Heerlen alsnog worden opgepakt door de politie. 

De aanleiding voor het rammen van het woonhuis rond 18.30 uur was volgens de politie een ruzie tussen de bewoonster en de bestuurder van de auto. De verdachte vluchtte met een andere auto maar kon op de Kissel in Heerlen worden aangehouden.

Twee politieauto’s raakten bij deze achtervolging beschadigd. De bestuurder werd overgebracht naar het politiebureau waar een alcohol- en drugstest werd afgenomen. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties