Getuige helpt politie bij oppakken verdachte forse mishandeling

Foto: iStock
Gepubliceerd op 16/03/2024 om 14:56
Laatst bewerkt op 16/03/2024 om 16:12

Een oplettende en tevens moedige getuige heeft in het centrum van Heerlen zaterdagmiddag de politie geholpen door in te grijpen bij een mishandeling. Hierdoor kon de verdachte, een 35-jarige man uit Eritrea, worden aangehouden. Hij zit vast.

Een en ander vond plaats voor het politiebureau in de Heerlense binnenstad. De bovengenoemde getuige zag hoe de Eritrese man een hevig conflict had met twee vrouwen. De man sloeg meerdere malen met zijn vuisten naar de vrouwen en trapte meermaals op het hoofd van een van de slachtoffers. 

De getuige bedacht zich geen moment en rende op het gevecht af. Hij trok de vechtende man van de slachtoffers af en droeg hem over aan de inmiddels gearriveerde politieagenten. Beelden van de mishandeling zijn in het bezit van de politie.

De getuigen worden verhoord en de beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling van hun verwondingen. De verdachte man uit Eritrea is vooralsnog ingesloten in verband met het lopende onderzoek.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties