Gestaakte wedstrijd Alfa Sport-Venlosche Boys donderdag uitgespeeld

Gepubliceerd op 21/05/2024 om 08:09
Laatst bewerkt op 21/05/2024 om 08:49

Het gestaakte duel tussen Alfa Sport en Venlosche Boys wordt komende donderdag uitgespeeld. De ploegen hebben dan nog 24 minuten te voetballen. Venlosche Boys staat met 0-1 vóór.

Het duel werd vorige week zondag definitief gestaakt nadat zelfs de politie er aan te pas was gekomen. Aanleiding van het opstootje tijdens een sowieso al grimmig verlopen wedstrijd was dat een speler van Alfa Sport de bal in het gezicht van een staflid van Venlosche Boys zou hebben gegooid. Daarop kreeg de speler klappen en kon niet meer verder spelen. Ook zou er zijn gespuugd.

De scheidsrechter wilde de wedstrijd onder voorwaarden uitspelen, maar Alfa Sport weigerde dat. De KNVB heeft nu bepaald dat het restant komende donderdag in Oirsbeek wordt uitgespeeld.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties