Gerechtshof buigt zich over hoger beroep moorden Brunssummerheide

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 26/03/2021 om 07:13
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:03

Het gerechtshof in Den Bosch buigt zich vrijdag middels een regiezitting over het hoger beroep in de zaak van drievoudig moordverdachte Thijs Hermans uit Brunssum. Die werd eerder door de rechtbank veroordeeld tot 18 jaar cel en tbs.  

Bij het hof in Den Bosch zullen onderzoekswensen van Hermans' advocaat Serge Weening en het Openbaar Ministerie worden besproken. Wanneer de zaak inhoudelijk wordt behandeld, is nog onduidelijk.

Hermans heeft bekend dat hij op 4 mei 2019 in de Scheveningse Bosjes in Den Haag een 56-jarige vrouw heeft gedood. Drie dagen later sloeg hij toe op de Brunssummerheide, waar hij eerst een 63-jarige vrouw doodstak en korte tijd later een 68-jarige man.

De slachtoffers waren voor Thijs Hermans onbekende wandelaars. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties