Ger Koopmans voorzitter bestuur OLS Beekdaelen

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Gepubliceerd op 16/01/2024 om 07:26
Laatst bewerkt op 16/01/2024 om 07:41

Ger Koopmans is benoemd tot voorzitter van het stichtingsbestuur dat in juli het OLS in Beekdaelen organiseert. Koopmans was bijna 10 jaar president van de OLS Federatie.

Het gevormde stichtingsbestuur bestaat uit zes leden, allemaal afgevaardigden van de negen schutterijen die de schouders onder het OLS zetten. Naast Ger Koopmans zijn dat Jos Timmermans en Zephyr Reijnen. Frank Hamstra wordt penningmeester, Gerjan Schijlen is er voor sponsoring en Jolanda Janssen is verantwoordelijk voor communicatie.

Burgemeester Geurts, wethouder Levin de Koster en Hubert Brouns worden adviserend bestuurslid. Het bestuur wordt in de komende dagen nog verder uitgebreid met mensen uit het maatschappelijk veld. Ook komt er een adviesraad waarin alle schutterijen met hun voorzitter en een andere vertegenwoordiger een plek krijgen.

De locatie waar het OLS begin juli gehouden gaat worden is nog niet bekend. Daarover wordt nog overleg gevoerd met betrokken partijen.

vrijwilligers
Ook het aantal vrijwilligers loopt op. Naar verwachting zijn zo'n 1500 vrijwilligers nodig. Voor veel werkgroepen is de bemensing al voor een flink deel ingevuld. Ger Koopmans: "de bemensing gaat snel, de organisatie begint te lopen, het enthousiasme is overal voelbaar. Ut kump good in Beekdaelen!"

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties