Gemeente weigert wederom vergunning restaurant Roda-stadion na Bibob-onderzoek

Foto: (c) ZO-NWS
Gepubliceerd op 11/10/2021 om 16:08
Laatst bewerkt op 11/10/2021 om 16:15

De gemeente Kerkrade heeft wederom de explotatievergunning voor een nieuw te openen Grieks restaurant in het Parkstad Limburg Stadion geweigerd. Reden hiervoor is een Bibob-onderzoek waaruit is gebleken dat er mogelijk verbanden zijn met criminele praktijken. Dat bevestigen bronnen maandag tegenover ZO-NWS. 
 
Het restaurant is volledig ingericht en zou al in februari 2016 opengaan. Maar gegeten heeft nog niemand bij Simply Greek. Twee aanvragen van Griekse eigenaren voor een exploitatievergunning werden in de afgelopen tijd al geweigerd. 
 
Bij een derde kandidaat is dit nu ook gebeurd. Die is nu naar de rechtbank in Maastricht gestapt om alsnog de benodigde exploitatievergunning te kunnen krijgen. Zijn advocaat Ivo Sigmond wilde maandag geen enkel commentaar geven op deze zaak. 
 
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties