Gemeente Landgraaf organiseert duurzaamheidsfestival

Foto: iStock
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 13/04/2023 om 12:17
Laatst bewerkt op 13/04/2023 om 12:31

De gemeente Landgraaf organiseert zaterdag Festival Duurzaam Landgraaf. Met het festival wil de gemeente bezoekers op een laagdrempelige manier kennis bijbrengen over alles wat met duurzaamheid te maken heeft.

Vanaf 11.00 uur barst het 'groene festival' los rondom het Burgershoes op het Sweelinckplein. Het programma duurt tot 17.00 uur en is vrij toegankelijk. 

Het festival heeft een veertigtal stands en activiteiten voor jong en oud met workshops, presentaties en veel informatie. Met voorbeelden van inwoners, gemeente en ondernemers over energie besparen en opwekken. Onderwerpen zoals water, voeding, klimaat, duurzaam vervoer, hergebruik, afval en natuur komen aan bod.

Enkele onderwerpen zijn ook gespreksvoer voor één-op-één tafelgesprekken en in de middag wordt de Landelijke Opschoondag Prijs uitgereikt.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties